Πετσετοκρεμάστρα λουτρού με microboiler

Ημιφορητή Πετσετοκρεμάτσρα λουτρού με microboiler

Οι ημιφορητές πετσετοκρεμάστρες νερού με μικρολέβητα είναι μεμονωμένα σώματα καλοριφέρ τύπου πετσετοκρεμάστρας με εγκατεστημένο ηλεκτρικό μικρολέβητα χαμηλής κατανάλωσης που στερεώνονται στον τοίχο ε ειδικά στηρίγματα.

Αποτελούν ατομικές μονάδες θέρμανσης χωρίς απαίτηση μόνιμης εγκατάστασης σε σωληνώσεις και λειτουργούν με την ίδια ευκολία όπως μια οποιαδήποτε ηλεκτρική οικιακή συσκευή, καθώς διαθέτουν διακόπτη on/off όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές κι έχουν εγγύηση 5 έτη.

 

Είναι ιδανικά για οποιονδήποτε χώρο (παλιό ή νέο) δεν διαθέτει καμία εγκατάσταση θέρμανσης (π.χ. εξοχική κατοικία), αλλά και για ενοικιαστές που θα ήθελαν να τις πάρουν μαζί τους σε περίπτωση μετακόμισης, ακόμα κι αν υπάρχει κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης στο ενοικιαζόμενο σπίτι που όμως υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί καθόλου. Επίσης, επειδή δεν δεσμεύουν μόνιμα τον χώρο, μπορούν να αλλάξουν εύκολα θέση σε περίπτωση αλλαγής της διαρρύθμισης των επίπλων.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε κάθε συσκευασία ημιφορητών καλοριφέρ νερού με μικρολέβητα υπάρχει ένα σετ μεταλλικών στηριγμάτων, τα οποία βιδώνονται στον τοίχο και πάνω τους κρεμιέται το ημιφορητό καλοριφέρ. Έπειτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στην πρίζα και λειτουργεί!

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν απαιτείται καμία απολύτως συντήρηση. Η εξαέρωση που γνωρίζουε ότι πρέπει να κάνουμε στις συμβατικές κεντρικές εγκαταστάσεις με καλοριφέρ, απαγορεύεται! Όταν αγοράζονται Οι ημιφορητές πετσετοκρεμάστρες νερού με μικρολέβητα είναι ήδη γεμισμένα με νερό κι έτοιμα για λειτουργία. Μετά από χρόνια χρήσης ενδέχεται μικρή ποσότητα από το νερό αυτό να εξατμιστεί. Στην περίπτωση αυτή, κι ενώ το σώμα είναι εντελώς κρύο και ο μικρολέβητας απενεργοποιημένος, υπάρχει στο πάνω μέρος των εξαρτημάτων, που συνδέουν τον μικρολέβητα με το καλοριφέρ, μία τάπα πλήρωσης η οποία είναι εύκολο να ξεβιδωθεί και να συμπληρώσουμε χειροκίνητα νερό μέχρι η στάθμη του να φτάσει στο χείλος του δοχείου διαστολής που σφραγίζεται με την τάπα πλήρωσης.

Αυτονόμηση Πετσετοκρεμάστρας λουτρού σε υπάρχουσα εγκατάσταση με microboiler

Τοποθετώντας έναν ηλεκτρικό μικρολέβητα (microboiler) στην πετσετοκρεμάστρα του λουτρού την μετατρέπουμε σε αυτόνομη μονάδα θέρμανσης χαμηλής κατανάλωσης, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα σώματα καλοριφέρ του σπιτιού σε υπάρχουσα εγκατάσταση. Δηλαδή, πλέον δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης οποιουδήποτε καυσίμου και η πετσετοκρεμάστρα μπορεί να λειτουργεί κατά βούληση εντελώς αυτόνομα ή εναλλάξ με την κεντρική εγκατάσταση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υδραυλικό, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες εγκατάστασης που υπάρχουν εντός της συσκευασίας του μικρολέβητα. Επίσης, για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας οποιαδήποτε ώρα και μέρα

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εφόσον η Πετσετοκρεμάστρα αυτονομηθεί πλήρως από την κεντρική εγκατάσταση δεν απαιτείται πλέον καμία απολύτως συντήρηση. Η εξαέρωση που γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε στις συμβατικές κεντρικές εγκαταστάσεις με καλοριφέρ, απαγορεύεται! Μετά από χρόνια χρήσης ενδέχεται μικρή ποσότητα από το νερό αυτό να εξατμιστεί. Στην περίπτωση αυτή, κι ενώ το σώμα είναι εντελώς κρύο και ο μικρολέβητας απενεργοποιημένος, υπάρχει στο πάνω μέρος των εξαρτημάτων, που συνδέουν τον μικρολέβητα με το καλοριφέρ, μία τάπα πλήρωσης η οποία είναι εύκολο να ξεβιδωθεί και να συμπληρώσουμε χειροκίνητα νερό μέχρι η στάθμη του να φτάσει στο χείλος του δοχείου διαστολής που σφραγίζεται με την τάπα πλήρωσης.